M-ați ajuta foarte mult dacă mi-ați putea recomanda un avocat specializat pe ”drept militar” (dacă ar fi din Bacău, ar reprezenta un avantaj pentru mine), pentru a putea beneficia de asistență tehnică de specialitate la redactarea ”Plângerii” și de o reprezentare adecvată în fața instanței.
Vă doresc o zi minunată și vă mulțumesc anticipat!
Dacă doriți doar redactarea plângerii puteți angaja avocat din orice oras pentru acest serviciu avocatial.
Puteti avea avocat care sa va redacteze plângere si avocat care sa va asiste la audiere.
De asemenea, probele trebuie bine configurate pentru a se putea face încadrarea juridică a faptei.
Am contactat deja trei avocați din Bacău, pe care lipsa cunoștințelor de ”drept militar” (invocate) i-a împiedicat să ofere o consultanță de specialitate, refuzând să contribuie la configurarea și redactarea ”Plângerii” pentru o încadrarea juridică corectă a faptelor. Motiv pentru care am apelat la sprijinul și ajutorul dumneavoastră.
Vă mulțumesc mult pentru răspuns!
Dacă e vorba de fapte petrecute în misiuni tot de drept penal tine.
E posibil ca avocații sa nu se implice fiind vorba probabil de aspecte legate de persoanele implicate...mai ales că în orașele mici lucrurile pot fi mai complicate.
Dreptul militar vizează în primul rand nerespectarea unor ordine sau abuzuri dar încadrarea juridică oricum se poate face de avocat.
De pildă, nerespectarea unor ordine în mod corespunzător, modul de acțiune în misiune, etc.
Pot exista probleme si datorita unor documente clasificate și din acest motiv sa aveti probleme de probatiune în procesul penal.