avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am și eu o întrebare Am fost victima unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am și eu o întrebare Am fost victima unui accident ...

Buna ziua
Am și eu o întrebare
Am fost victima unui accident auto pe trecerea de pietoni prin urmare căreia am piciorul rupt,coaste rupte și mai multe leziuni
Am fost la poliție și am declarat accidentul
Am vrut să ne împăcăm pe cale amiabila cerandu-i 2000 euro și persoana refuzând și amenințandu-ma cu bătaie
Ce pot face in acest caz???
Ce suma îmi poate da asigurarea in caz de victime???
Mulțumesc anticipat
~ Conținut șters la cerere ~
Nu a fost chemată politia la momentul evenimentului?
Buna ziua!
Daca nu ati fost deja, mergeti la IML pentru a vi se elibea un certificat medico-legal, prin care sa se stabileasca numarul de zile de ingrijiri medicale. Dvs puteti solicita plata despagubirilor atat in cadrul procesului penal deschis, constituindu-va parte civila, sau intr-un proces civil, cerand despagubiri.

Puteti solicita atat daune materiale, reprezentand investigatiile si tratamentele medicale, cat si daune morale. In baza probelor, instanta va stabili cuantumul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu lovire pieton user551 user551 Am fost implicat intr-un accident rutier eu fiind vinovat de producerea acestuia. Mai exact am lovit din spate un autoturism care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni Hyzny Hyzny Care este procedura de cercetare in cazul unui accident de masina pe trcerea de pietoni?Mai concret:O masina a lovit o doamna pe trecerea de pietoni,victima ... (vezi toată discuția)
Dosar penal in urma unui accident elena 123 elena 123 Accidentul s-a produs ca urmare a neadaptarii vitezei la conditiile de drum(conform constatarilor politiei), cu alte cuvinte eu conduceam si din cauza vitezei ... (vezi toată discuția)