avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Tatal meu a beneficiat de reducere taxe/impozite ca ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Tatal meu a beneficiat de reducere taxe/impozite ca persoana ...

Tatal meu a beneficiat de reducere taxe/impozite ca persoana cu handicap. A platit integral datoriile pe 2022 la data de 10.01.2022. Ulterior a decedat. Am primit o comunicare, pe numele decedatului, pentru plati diferenta, calculate pe 2022 dupa deces. Este corect, din moment ce a achitat integral pe tot anul? Care este baza legala in speta pe care s-a bazat autoritatea locala?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2022
iancu marin, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:59, 9 Martie 2022
E corect, tatal a platit redus ca era cu handicap, dvs platiti diferenta de la data decesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire patrimoniu srl (in dizolvare) - datorii catre directia taxe si impozite adelina1popovici adelina1popovici Buna seara, Am o speta destul de complicata si pe aceasta cale va rog sa imi acordati opinia si sa ma sfatuiti cum o pot rezolva. Tatal meu a avut un SRL, ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite mzmz mzmz La inceputul anilor '60, casatorita fiind, mama mea a dobandit o locuinta de serviciu pe care, ulterior, conform inlesnirilor legislative din anii '90, a ... (vezi toată discuția)
Scutire/reducere impozit jenicaprod jenicaprod Buna seara. Sunt o persoana cu handicap accentuat si am urmatoarea intrebare: conform legii nr.448/2006,republicata, persoanele cu handicap au reducere la ... (vezi toată discuția)