avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Ce acte trebuie sa primesc de la notariat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Ce acte trebuie sa primesc de la notariat la intocmirea ...

Buna ziua. Ce acte trebuie sa primesc de la notariat la intocmirea contractului de vanzare cumparare a unui teren intravilan (pt constructie)? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:51, 9 Martie 2022
Buna ziua,
De la notariat primiti contractul de vanzare-cumparare si extras de carte funciara.
Primiți doua duplicate ale contractului, încheierea de intabulare la Cartea funciara si un extras de carte funciara de informare (după aproximativ 10 zile de la semnarea contractului) si actele de proprietate ale vânzătorului, care au stat la baza vânzării.
Extrasul de carte funciara pentru autentificare rămâne la biroul notarial si oricum nu este valabil decât 10 zile lucrătoare.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil de doua ori LaurV LaurV Buna ziua, Este posibila vanzarea unui imobil de doua ori? Din cate am inteles eu, dupa 6 zile de la obtinerea primului extras de carte funciara, vanzatorul ... (vezi toată discuția)
Valabilitate extras de carte funciara pentru autentificare Vranceanud Vranceanud Anul trecut pe 10 noiembrie am cumparat o garsoniera, dar extrasul de carte funciara cerut de notar purta data de 2 noiemvrie. Dupa cate stiu, valabilitatea ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa crisvasi crisvasi buna ziua vreau sa cumpar o casa ,si vreau sa stiu daca se poate trece peste anticontract si sa semnam direct la notar actul de vanzare cumparare pe loc ... (vezi toată discuția)