avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare domiciliu din buletin!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare domiciliu din buletin!

Buna ziua,am cumpărat un apartament în 2018,iar fosta proprietara nu și-a schimbat adresa.Dansa are buletinul pe adresa mea.
.Am depus o cerere de anulare a domiciliului la buletine,iar când am cerut număr de înregistrare,am primit răspuns"de ce aveți nevoie de el,nu aveți încredere în noi?"
Au spus că va dura mult acest proces de anulare a domiciliului!
Doresc să știu cum pot afla dacă s-ar înregistrat cererea mea,și în cât timp se anulează domiciliul.Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2022
lala21, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:18, 9 Martie 2022
Initial verificati la asociatia de proprietari in cartea de imobil,ulterior sesizati oficial politistul delegat cu verificarea domiciliului cetatenilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,rog frumos sa imi raspundeti la intrebarea mea.m a ... Sturzu.lory@yahoo.com Sturzu.lory@yahoo.com Buna seara,rog frumos sa imi raspundeti la intrebarea mea.M a chemat d.l politist la sectie pentruo reclamatie de catre d.l presedinte a asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as dori un raspuns la intrebarea ,,daca se poate ... itun itun Buna ziua , As dori un raspuns la intrebarea ,,daca se poate face un audit sau o verificare contabila referitor la cota unei liste de intretinere a unui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. situatia este in felul urmator. adresa mea din buletin ... Horatiu82 Horatiu82 Buna ziua. Situatia este in felul urmator. Adresa mea din buletin este la casa parinteasca, a carui unic proprietar este tatal meu. Eu locuiesc de drept la o ... (vezi toată discuția)