avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Sunt inculpat în cadrul unui proces ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Sunt inculpat în cadrul unui proces penal! Care ...

Bună ziua! Sunt inculpat în cadrul unui proces penal! Care este termenul în care poți ridica de la sediul instantei înștiințarea? Pe data de 7 . 03.22. Am fost căutat de către postas pentru a mi înmâna actele, însă nu am fost găsit la domiciliu! Din păcate pe notificarea pe care mi a lăsat o poștașul nu am primit numărul de zile pe care le am la dispoziție sa ridic actele! Eu as putea sa ajung la instanta doar miercuri sa le ridic, deci la distanta de 10 zile ... e în regula?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:21, 11 Martie 2022
In regula sau in neregula, oricum nu mai conteaza, mergeti la instanta si ridicati actele, probabil este rechizitoriul, camera preliminara ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare restrictii adriana1993 adriana1993 Sotul meu este inculpat intr-un dosar si este arestat preventiv , deasemenea si eu sunt inculpat intr-un dosar conexat la cel in care el este acuzat dar eu am ... (vezi toată discuția)
Înștiințare de la parchet .. Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Acum o săptămână am fost la Parchet pentru audierea în calitate de inculpat în baza unei infracțiuni de conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)
Caz penal dare de mita Alina.1989 Alina.1989 Buna ziua! Va rog daca se poate sa imi raspundeti la o intrebare ,o persoana aflata in arest de 50 de zile,in situatia de camera preliminara si la care nu i sa ... (vezi toată discuția)