avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Am o pensie de handicap gradul 1 și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Am o pensie de handicap gradul 1 și pensie de boala. ...

Bună ziua,

Am o pensie de handicap gradul 1 și pensie de boala. Ani cotizati am 32 , vârsta mea e 52 de ani. Din pensie de boala se poate ieși in pensie normala anticipat?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:04, 9 Martie 2022
E mai rentabilă pensia de boală ca pensia anticipată. Cea anticipată va fi mai mică, pe lângă alte dezavantaje.

Dar din ce ne spuneți, se pare că nu îndepliniți condițiile legale, să ieșiți la pensie anticipată.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata sau pe caz de boala? doti doti Buna ziua! Am 40 de ani de vechime (cu tot cu grupa) cotizati, sunt in varsta de 52 de ani, am mai mulre diagnostice, printre care TBC si lombago-sciatica ... (vezi toată discuția)
Iesirea definitiva la pensie in caz de handicap manuelaram manuelaram Bună ziua, Am pensie de invaliditate gr, II, si 30 ani si 6 luni de munca, cotizati. Sunt născută in august 1967. De 3 ani am certificat de handicap ... (vezi toată discuția)
Pensionare - limita de varsta botezan50 botezan50 Buna ziua. Sunt nascuta in 15.11.1961 , din 2008 am certificate de handicap accentuat cod boala M16;Q65.(coxartroza bilaterala, displazie congenitala de ... (vezi toată discuția)