avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Neconformitate incaltaminte.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Neconformitate incaltaminte.

Buna ziua,
Am cumparat copilului meu o pereche de adidasi de firma in jur de vreo 500 lei acum vreo 4 luni.
Am constatat ca au o gaura in talpa. Copilul i-a folosit pentru a merge la scoala. M-am gandit ca e un viciu de fabricatie . Cei care mi-au vandut mi-au spus ca, garantia este doar de 1 luna, eu stiam ca se asigura pe cel putin 6 luni de la cumparare. Ma puteti ajuta cu un sfat, legislatie?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Conditii de garantie pentru neconformitate produs vio_suciu2000 vio_suciu2000 Conditii de garantie pentru neconformitate produs. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, daca ma pot folosi de prevederile Legii 449/2003 privind ... (vezi toată discuția)
Opc - garantie pantofi de toamna cumparati vara Gabrielro22 Gabrielro22 Buna ziua, am cumparat 1 pereche pantofi iarna in septembrie( cand erau 28 grade afara ) si am inceput sa-i port in nov cand a dat frigul, intradevar am primit ... (vezi toată discuția)
Garanție adidasi Adrianwba Adrianwba Buna ziua! In urma cu aproximativ 11 luni am cumpărat de la un magazin dintr-un centru comercial o pereche de adidași. De curând am constat ca perna de aer ... (vezi toată discuția)