avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca intenzionez sa dau demisia cu termen ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca intenzionez sa dau demisia cu termen de preaviz, ...

Buna ziua!
Daca intenzionez sa dau demisia cu termen de preaviz, dar beneficiez de stimulent de crestere copil la urmatorul loc de munca trebuie sa am CIM imediat zilei urmatoare a incetarii contractului anterior ca sa nu pierd stimulentul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 10 Martie 2022
In opinia mea, va trebui sa aveti c.i.m. imediat din ziua urmatoare celei in care a incetat contractul anterior sau chiar cu daca incetarii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in timpul ccc EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copilului pana in octombrie 2015 (am optat pentru 2 ani). Mi-am gasit alt loc de munca si as dori sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Stimulent Oana Enache Oana Enache Buna ziua ! Am si eu o problema ! Sunt in ccc si o sa incep un nou loc de munca ! Baietelul meu face 1 an si 10 luni pe data de 7 februarie ! Mie imi fac ... (vezi toată discuția)
Demisie din concediu de crestere copil dobrealina23 dobrealina23 Eu sunt in concediu de crestere copil incepand cu 1.01.2014. Din 1.03.2014 doresc sa ma angajez la o alta firma. Cum procedez cu firma la care sunt in prezent? ... (vezi toată discuția)