avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Am fost martor la un accident, iar acum ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Am fost martor la un accident, iar acum dupa mai bine ...

Buna ziua. Am fost martor la un accident, iar acum dupa mai bine de 3 ani sunt citat ca martor la politie. Sincer sa fiu nu mi mai aduc aminte cu exactitate ce s a intamplat....pot declara asta la politie ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Angelo29 , utilizator 12:01, 10 Martie 2022
Dvs trebuie sa declarati adevarul.
Multumesc. Deci daca choar nu imi amintesc cu exactitate ce s a intamplat , asta trebuie sa declar, nu ?
Asta declarati.
Am inteles. Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În calitate de martor, pot avea acces la declarația proprie din dosar? Dobra Roxana Dobra Roxana Bună ziua! Sunt citata ca martor la un proces început acum cinci ani. Nu am fost martor fizic la acele întâmplări, știu totul din ce mi-a povestit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. acum 3 ani am fost martor la un accident, in care ... Angelo29 Angelo29 Buna ziua. Acum 3 ani am fost martor la un accident, in care o persoana fara permis si care consumase alcool a lovit mai multe masini in zona in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Citatie accident rutier violetasrb violetasrb Buna seara. Am avut un accident usor acum o sapt.....o dna a schimbat banda fara sa se asigure si a intrat in mine. nu ne-am inteles la fata locului, dna ... (vezi toată discuția)