avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, se da urmatorul caz Lucrez in tara, am o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, se da urmatorul caz Lucrez in tara, am o poprire pe ...

Buna ziua, se da urmatorul caz

Lucrez in tara, am o poprire pe contul bancar de 1/3, si la cererea mea ,lunar ,imi este deblocat timp de 30 min restul de salariu
Doresc sa plec in strainatate pentru a lucra la o companie, mi se cere sa am un cont in Euro
,am deschis unul la banca unde am poprire..intrebarea mea este daca imi schimb angajatorul din tara, cu unul din strainatate pot avea in continuare acces la cota legala din salariu ,sau trebuie sa urmez alte proceduri pentru a nu ramane cu toata suma din salariu blocata.multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:41, 10 Martie 2022
Veți avea aceeași procedură ca la contul în lei. Și contul în EURO va fi blocat de executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Rate restante credite ContSters188799 ContSters188799 buna ziua! detin mai multe credite pentru nevoi personale negarantate, dintre care unul in franci elvetieni. acest credit a fost declarat scadent din cauza ... (vezi toată discuția)
Sesizare.. anamariapitulice anamariapitulice Bună ziua! Am poprire pe salariu de 2 ani si contul de salariu blocat...desi lunar se virează banii in contul executorului judecătoresc acesta nu vrea sa ... (vezi toată discuția)