avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, de la data de 03.04.2022 ma voi angaja în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, de la data de 03.04.2022 ma voi angaja în Germania ...

Buna ziua, de la data de 03.04.2022 ma voi angaja în Germania și voi aplica acolo pentru alocații la copii. Ce se va întâmpla cu alocația din România, trebuie sa anunț ca primesc din Germania?sa nu am probleme

Alte discuții în legătură

Formularul e411 madyy26 madyy26 Buna ziua, o sa va relatez problema mea.Eu, soțul si copilul locuim in Spania si am solicitat in Romania alocația de stat pentru copil(7luni), depunând la ... (vezi toată discuția)
Sunt in ccc si vrem sa ne mutam in germania definitiv andreealumi andreealumi sunt in ccc si vrem sa ne mutam in germania definitiv pt ca acolo lucreaza sotul meu .vreau sa renunt si la alocatie si indemnizatie pt a primi in germania ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat Florygociu Florygociu Buna ziua am o problema cu alocatie de stat. In acest moment eu nu mai beneficiez de alocatie deoarece am renuntat la ea pentru a o lua din Germania lucru care ... (vezi toată discuția)