avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Oare m-ar putea ajuta un avocat cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Oare m-ar putea ajuta un avocat cu un raspuns pentru ...

Buna ziua,
Oare m-ar putea ajuta un avocat cu un raspuns pentru intrebarea de mai jos?
O cunostiinta a tras un cablu de curent pentru un foisor acum 2 luni. Din pacate total neintentionat s-a legat inainte de contor si ieri au venit cei de la Electrica si au constatat ca bransamentul a fost ilegal drept urmare a fost citat in fata unei comisii pentru furt de curent electric.
Mentionez ca e cu plata la zi pentru facturi. In foisor a avut doar cateva becuri Led ...oare ce se poate intampla in fata comisiei? Se face dosar penal? Se va da amenda? Care ar putea fi minimul de amenda?
Cum putem face sa se inteleaga ca nu a fost un furt intentionat ci doar o bransare prost facuta?
Cel mai recent răspuns: rusualina , utilizator 15:11, 10 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, oare m-ar putea ajuta un avocat cu un raspuns pentru ... rusualina rusualina Buna ziua, Oare m-ar putea ajuta un avocat cu un raspuns pentru intrebarea de mai jos? O cunostiinta a tras un cablu de curent pentru un foisor acum 2 luni. ... (vezi toată discuția)
De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)
Furt de energie electrica la asociatia de proprietari m.belu m.belu Am informatii certe ca in boxele aflate la subsolul blocului, proprietarii si- au improvizat prize si si- au instalat lazi frigorifice , care consuma nonstop ... (vezi toată discuția)