avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am 2 locuri de munca si as vrea sa ma dau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am 2 locuri de munca si as vrea sa ma dau la 4 ore ...

Buna ziua, am 2 locuri de munca si as vrea sa ma dau la 4 ore la un loc de munca. Mi.au dat o declaratie sa completez functia de baza. Doar ca eu nu as vrea sa se stie ca mai lucrez in alta parte. Ce se intampla daca scriu gresit functia de baza? La ce foloseste aceasta functie de baza, este doar pt bonuri de masa?
Cel mai recent răspuns: Iulicabombonica , utilizator 21:06, 10 Martie 2022
Declaratia foloseste pentru deducerea pesonala ,pentru tichetele de masa care se acorda la locurile de munca unde aveti functia de baza.
Daca completez functia de baza la locul de munca cu 4 ore este ok? Sau trebuie sa fie automat la locul de munca full time?

Dumneavoastră decideți care este funcție de bază. Poate fi și la locul de muncă cu fracție de normă.
Multumesc mult pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Noua lege despre mai multe locuri de munca Iulicabombonica Iulicabombonica Buna ziua. Stiu ca s.a dat legea ca nu mai e voie sa ai 2 contracte de munca full time, iar daca ai part time al doilea loc de munca programele celor 2 ... (vezi toată discuția)