avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am avut o mică Tamponare fără victime pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am avut o mică Tamponare fără victime pe care nu ...

Buna ziua!
Am avut o mică Tamponare fără victime pe care nu am reușit sa o rezolvam pe cale amiabila. Am mers la secția de poliție le raza căruia s-a întâmplat incidentul.
Incidentul: Coboram pe un drum in panta care avea și o curba la dreapta. La mijlocul curbei era parcata o mașina pe partea mea dreapta m-am încadrat sa o depășesc din fata venea un alt autovehicul care era pe contra sens fiind și le partea lui 2 autovehicole parcate pe partea lui dreapta eu am frânat iar cealaltă mașina a virat la dreapta așa ca am tamponat-o in partea din spate stanga. La secția de poliție s-a decis suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile. La poliție ni-sa zis ca ne-am încadrat in Depășiri fără a ne asigura. Legea fiind :articolul 102 alin. 3 lot G din OUG nr 195/2002. Este corecta încadrarea?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:43, 11 Martie 2022
Da, cititi si dvs. art. 102 alin.3 litera g din OUG 195/2002 :
[ link extern ]
Puteti da de reducere, in primele 20 de zile de suspendare, pentru a vi se reduce la 60 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pe 120 de zile. perioada fiind calculata incorect Danblk Danblk Va salut cu stima si respect! La data de 17/06/2023 mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 120 de zile pe temeiul a doua fapte comise. Una dintre ... (vezi toată discuția)
Accident - culpa comuna ? raymona neacsu raymona neacsu Buna ziua ! In urma cu 6 zile, pe un drum in panta - eu urcam - am fost \"atinsa\" de un autovehicol care cobora in mare viteza. Totul se intampla pe un drum ... (vezi toată discuția)
Dreptul la circulatie pe jumătate de drum saftasafta saftasafta bună. mă confrunt cu o situație care pe cât părea de simplă la început, atât e de \"sucită\" pe parcurs. pe 7 ianuarie în timp ce mă deplasam cu ... (vezi toată discuția)