avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am construit casa mea în anul 2012. Dar am obținut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am construit casa mea în anul 2012. Dar am obținut autorizația ...

Am construit casa mea în anul 2012. Dar am obținut autorizația în 2015. Problema este ca eu am construit cu retragerile care erau în 2012 și am o laterala a casei pe hotar(cu toate ca după casa mea este un mare cimp la care nu se găsesc proprietarii) iar in autorizatie ar fii trebuit sa las 2m . M au pus sa plătesc impozit pe construcție dar nu îmi fac intabularea/recepția pt ca nu am respectat autorizația. Ce e de făcut?

Alte discuții în legătură

Casa nu corespunde cu planul casei floripet floripet Buna ziua, Am cumparat o casa (construita 2012-2013), proprietarul avea cadastru si intabulare pe teren...dar nu si pe casa, avea autorizatie de constructie, ... (vezi toată discuția)
Casa si teren danyiuly danyiuly buna ziua. problema mea :un teren concesionat de doi frati care nu se mai inteleg, doua case una in spate la cealalta , cea din fata mai demult construita si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire keops_mic keops_mic Buna ziua, Vreau sa imi construiesc un garaj in fata casei. Pentru acest lucru am inceput demersurile pt a obtine o autorizatie de construire. Am obtinut ... (vezi toată discuția)