avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, sunt angajata cu 8 ore la o firma, din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, sunt angajata cu 8 ore la o firma, din februarie m-am ...

Buna ziua, sunt angajata cu 8 ore la o firma, din februarie m-am mai angajat inca la o firma, o luna am fost 8 ore la amandoua, in martie m-am dat la 4 ore la o firma si acum din aprilie as vrea sa ma s himb la 4 ore la cealalta firma si la prima firma sa fiu 8 ore. Intrebarea mea este: unde am functia de baza? La prima firma la care m-am angajat? Nu tin minte sa fi semnat ceva legat de functia de baza, aceasta se ia automat pt primul loc de munca? Cum as putea sa afku unde am fu ctia de baza? Intreb acest lucru, deoarece la locul unde vreau sa ma trec la 4 ore din aprilie am o declaratie in care ma intreaba unde am functia de baza
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 11 Martie 2022
Loc de munca unde aveți funcția de bază il alegeți dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de baza- rog urgent un sfat azi/maine daca se poate, ... Deea9927 Deea9927 Functia de baza- rog urgent un sfat azi/maine daca se poate, mentionez ca am salariu net peste 4500 ron si nu beneficiez de nicio deducere Am urmatoarea speta ... (vezi toată discuția)
0 speta monyka monyka O persoana are 2 CIM la 2 firme diferite. Firma de baza nu are dreptul sa tina carnetele de munca ale salariatilor sai si in consecinta acestea se afla la ITM. ... (vezi toată discuția)
Serviciu in doua locuri mas mas Buna ziua! Am fos confruntat de curand cu o situatie ,problema fiind daca se poate ca o persoana sa lucreze la in doua locuri. Adica sa fie angajat cumva la ... (vezi toată discuția)