avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cat timp poate fi indeplinita cauza payback, cat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cat timp poate fi indeplinita cauza payback, cat timp are ...

In cat timp poate fi indeplinita cauza payback, cat timp are angajatul sa plateasca banii respectivi daca demisia are loc in perioada de proba si automat nu va exista un preaviz? Nu e mentionat nicaieri in contract sau acte aditionale, se poate ajunge la o intelegere cu angajatorul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 11 Martie 2022
Se poate ajunge la o intelegere cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie gay@ gay@ Buna ziua As dori sa plec de la firma in care lucrez , prin depunerea demisiei. Si as vrea sa nu respect partea din contract care spune ca trebuie sa stau ... (vezi toată discuția)
Demisia dupa 3 luni determinate si anexa indeterminat Cinetic Cinetic Buna ziua. Am fost aganajat la o firma cu contract determinat de 3 luni dupa care mi sa dat o anexa in care contractul continua cu unul nedeterminat . ... (vezi toată discuția)
Demisia madalinamadutza madalinamadutza buna seara! sunt angajata in functia de farmacist diriginte si vreau sa mi depun demisia din mai multe motive pe care patronii mei(ei nefiind de profesie) le ... (vezi toată discuția)