avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori raspunsuri la urmatoarele doua intrebari: 1) ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori raspunsuri la urmatoarele doua intrebari: 1) Un cetatean ...

As dori raspunsuri la urmatoarele doua intrebari:

1) Un cetatean care a renuntat la cetatenia romana si are domiciliul stabil in afara Romaniei, poate detine terenuri intravilane sau/si extravilane in Romania obtinute prin punerea in aplicare a Certificatului de succesiune ca urmare a decesului parintilor sai ?

2) Un cetatean care are cetatenia romana dar are domiciliul stabil in afara Romaniei poate detine terenuri intravilane sau/si extravilane in Romania obtinute prin punerea in aplicare a Certificatului de succesiune ca urmare a decesului parintilor sai ?

Rog raspunsuri calificate, distincte precum si baza legala ale acestora, ptr fiecare intrebare in parte.

Alte discuții în legătură

Dreptul cetatenilor ue cu statut de rezidenta in romania de a detine in proprietate terenuri intravilane ion-_- ion-_- buna seara, va cer sfatul in incercarea de a rez urmatoarea problema: dupa anul 1990 in baza legii? am fost improprietarit cu un teren intravilan in calitatea ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosinta speciala vioricabarsan vioricabarsan Buna ziua, Am dobandit in 2006 ,prin succesiune, un teren intravilan obtinut prin Legea 10Eu fiind cetatean strain in CF a fost inscris ca proprietar Statul ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain poate cumpara casa de la parinti cameleon1 cameleon1 Buna ziua! Parintii mei doresc sa-mi faca acte pe casa plus pamantul aferent cu contract de vanzare-cumparare.Problema este ca eu sunt cetatean austriac,nu ... (vezi toată discuția)