avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Contestare amenda covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Contestare amenda covid

Am facut o contestatie la amenda pentru nepurtarea mastii in spatii publice dar am 2 intrebari:
1. Nu am platit taxa de timbru (nu stiam ca se plateste) - inseamna ca nu o sa mai fie luata in calcul contestatia? Aparent am putut sa vad dosarul pe internet, deci a fost inregistrat.
2. Daca este sa castig procesul, amenda se anuleaza de la sine, sau mai trebuie eu sa fac ceva?

Multumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2022
CiobanuD19, utilizator
Cel mai recent răspuns: CiobanuD19 , utilizator 19:25, 11 Martie 2022
Daca nu platiti taxa de timbru cererea se va anula, deci nu va fi supusa judecarii.
taxa e de 20 de lei, platiti si depuneti chitanta la dosar
multumesc mult, stiti unde se plateste aceasta taxa?
unde va platiti impozitele. puteti incerca prin ghiseul.ro
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum anulez o amenda nepurtare masca data de instanta, inca neplatita doru777 doru777 Buna ziua. Am fost amendat si in instanta s-a mentinut amenda, data de jandarmerie pentru nepurtarea corespunzatoare a mastii in spatii deschise, in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei ... Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei - pentru lipsa mastii in exterior. As dori sa stiu cum as putea sa depun o plangere ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru al contestatiei la proces verbal Alexandra Victoria I. Alexandra Victoria I. Buna seara! Am primit o amenda si am decis sa fac contestatie la procesul verbal primit prin posta. Acesta avea CNP-ul gresit, exista martor dar organul de ... (vezi toată discuția)