avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozitul pentru imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozitul pentru imobil

In cazul instrainarii unui imobil impozitul poate sa ramane pe numele vechiului proprietar la Primarie , chiar daca o alta persoana il plateste ? Cat timp poate persista aceasta situatie , noul proprietar cat timp are la dispozitie sa efectueze aceasta modificare ?
Cel mai recent răspuns: yo6mt , utilizator 10:26, 15 Ianuarie 2010
buna ziua!
in tremen de 30 de zile de la data incheierii actului translativ de prop, noul prop trebuie sa se prezinte la Adm financiara pt a face schimbarea de rol fiscal.
Buna ziua
In calitate de mostenitor am declarat la fisc dupa cele 30 de zile de la decesul mamei si am fost amendat cu 25 lei. Atentie la termene. Nu stiu daca se aplica la cazul de mai sus.
Deci , exista sanctiune in cazul in care nu se respecta cele 30 de zile .Exista vreo reglementare pentru aceasta situatie ? Care este modalitatea de calcul? Actul de instrainare a fost incheiat in 15 octombrie 2008 , dar si in acest an ( 2010) imobilul figureaza pe numele vechiului proprietar , care nu mai are nimic comun cu acesta .
Am inteles ca amenda e fixa. Pe atunci intarzierea era de sub un an. Am platit in plus penalitati de intarziere pentru impozitul neplatit la timp. Mama mea era scutita de impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fiscala adriano251982 adriano251982 A-s avea rugamintea si mutumesc din suflet celor care ma pot ajuta cu o informatie concreta! Acum ceva timp am cumparat o masina,au trecut mai mult de 30 de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare in legalitate Georgia55 Georgia55 Prin contract de vanzare-cumparare, fiul meu, minor, (actualmente major),prin mine(mama)curator , a cumparat apartamentul bunicilor. In contract se ... (vezi toată discuția)
Autoturism cumparat de la o persoana mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna ziua!Daca poate sa ma ajute cineva intr-o problema care ma preocupa.Am cumparat o masina de la o persoana din Bucuresti.Persoana respectiva nu este ... (vezi toată discuția)