avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara , Am fost condamnat in prima instanta la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara , Am fost condamnat in prima instanta la 200 zile ...

Buna seara ,
Am fost condamnat in prima instanta la 200 zile amenda penala (pedeapsa orientata spre mediul special prevazut de lege) pentru art 336 alin 1 cp. Parchetul a facut apel ...solicitase 1,4 ani inchisoare cu suspendare. Intrebare : Trebuie sa fac si eu apel ? La ce sa ma astept la Curtea de Apel ? Multumesc !
Daca nu sunteti multumit de hotararea instantei de fond, formulati si dvs apel.
Daca ramane doar apelul parchetului, va puteti astepta in cazul in care se admite, sa vi se agraveze situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa faca recurs sau nu? Ioanarp Ioanarp X este intimat acuzat de furt - Art. 208 C.P.; Parchetul de pe langa Tribunal este Recurent. In prima faza a procesului : Solutie: Amânat cauza la cererea ... (vezi toată discuția)
Cai de atac picika picika buna diferenta intre fond,recurs,apel cum stiu fond-primul proces recurs-atacarea hotararii ce este apelul? (vezi toată discuția)
Hotarare ralu_k23 ralu_k23 Buna ziua,revenind la situatia pe care am prezentat-o: Va rog sa-mi explicati exact ce presupune aceasta hotarare?am de executat 6 luni insa daca in perioada ... (vezi toată discuția)