avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schița împărțirii pivniței
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schița împărțirii pivniței

Bună ziua!
Când am cumpărat apartamentul, fostul proprietar a zis că avem pivniță, dar fiind tineri și fără cunoștințe în această situație, nu am observat că defapt nu este trecut nicăieri. Toți locatari așa știu că avem și noi, dar nu știu nici ei exact care este boxa noastră. De unde pot afla acest lucru? Există undeva o schiță a boxelor cu proprietari?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2022
pancsyka, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:02, 12 Martie 2022
nu exista si de fapt spatiul nu e impartit, aveti o cota indiviza. destinatia spatiului nu e pt depozitare, ci pt refugiu.
Am înțeles de la vecini că sunt persoane la care apar boxa pe Cf. Cat este atunci cota mea indiviza?
la dvs daca nu apae, nu ati cumparat si boxa.
despre cota indiviza, cititi in contract
1-In imobilele de locuit in comun nu exista legal prevazut spatiu denumit "pivnita|,eventual boxa
Daca in contractul de vanzare cumparare nu este prevazut spatiu anexa rezulta ca vanzatorul nu a detinut calitatea de proprietar pentru spatiu anexa
Puteti verifca situatia concret,solicitand cartea tehnica a constructiei,unde legal,ar trebui sa fie precizate concret existenta de spatii anexe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsolul blocului szimi84 szimi84 Buna ziua Am o problema cu anumiti vecini din bloc. Am cumparat un apartament de 2 luni si m-am gandit ca ar fi bine sa-mi depozitez si eu ca alti vecini ... (vezi toată discuția)
Dependintele comune ale imobilului sdg73 sdg73 Buna seara, prin contractul de vanzare cumparare la apartamentul meu am atribuita si o suprafata totala de 1,15% din partile si dependintele comune ale ... (vezi toată discuția)
Parti comune in bloc ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu partile comune ale unui bloc. -subsolul blocului daca nu este prevazut cu boxe dar o parte din ... (vezi toată discuția)