avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua..doresc sa vand un teren agricol și de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua..doresc sa vand un teren agricol și de la notar imi ...

Buna ziua..doresc sa vand un teren agricol și de la notar imi zice ca pe legea 17 momentan chiar dacă parcurg pașii necesari cu primăria avize etc..tot nu pot vinde..e adevărat?..tot notarul spunându-mi că momentan doar prin darea n plata ei pot face o tranzacție.. cat e de legal aceasta cu darea n plata? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:32, 13 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba este foarte clara.
Încercați la un alt notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde o cota parte dintr-o proprietate ? psimona22 psimona22 Buna seara , Se poate vinde o cota parte dintr-o proprietate ? Nu s-a facut iesirea din indiviziune (lipsa de bani , indiferenta , multi mostenitori ....) si ... (vezi toată discuția)
Preemptorul accepta oferta de vanzare dar nu cumpara florinuzy florinuzy In cazul unei tranzactii cu un teren agricol extravilan, preemptorul (arendasul) accepta oferta de vanzare afisata pe site-ul primariei dar nu cumpara ce se ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vanzare libera a terenului agricol marinpreda marinpreda Legea 17/2014 privind vanzarea terenurilor agricole din extravilan, prevede ca daca procedura de afisare a ofertei de vanzare s-a incheiat, nefiind nici un ... (vezi toată discuția)