avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doresc sa imi fac autorizatie pentru montat camere de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doresc sa imi fac autorizatie pentru montat camere de supraveghere,

Doresc sa imi fac autorizatie pentru montat camere de supraveghere,, se poate PFA, sau trebuie firma, si de ce acte am nevoie
Multumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2022
Ovidiu. ovy, utilizator
Cel mai recent răspuns: CrysNico1971 , utilizator 08:57, 26 Aprilie 2022
Daca este vorba despre spatiu on imobil de locuit in comun,initial asigurati-va ca obtineti acordul tuturor proprietarilor
Gasiti un raspuns aici :
[ link extern ] /
Link-ul furnizat de LATKA se refera la legislatia veche (HG 1010 din 2004 abrogata in 2012).
Licenta de functionare o obtii de la politie. [ link extern ]
Si da, se poate obtine si pe PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare sistem de supraveghere video. nostradamus nostradamus Buna ziua, mai este necesara o autorizatie, de la politie, pentru instalarea unui sistem de supraveghere video, intr-un magazin? Din cate stiu, odata cu ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video hol de bloc AdrianSB AdrianSB Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de apartamente si de cate ori s-a discutat despre instalarea unui interfon nu s-a putut ajunge la un consens. Prin urmare ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere in birou Unfunctionar Unfunctionar Buna seara! Lucrez ca functionar public intr-un birou unde se prelucreaza date cu caracter personal iar conducerea a hotarat sa monteze camere de luat vederi ... (vezi toată discuția)