avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o intreprindere individuala si anul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o intreprindere individuala si anul trecut am beneficiat ...

Buna ziua,
Am o intreprindere individuala si anul trecut am beneficiat de indemnizatia pentru covid conform art. 3 din legea 132/2020. Eu sunt scutit de la plata impozitului din venituri deoarece sunt incadrat in handicap. Intrebarea mea este daca pentru acest ajutor de care am beneficiat trebuie sa platesc impozit sau pentru asiguri sociale cum este in declaratia unica pentru ANAF?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 12 Martie 2022
Da, trebuie sa plătiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce bază anaf cere prin declarațiile unice ale af-urilor impozitarea cu 45% a ajutorului covid pe anul 2020? lupugabriel68 lupugabriel68 Bună ziua, pot să întreb, în ce bază Anaf cere prin declarațiile unice ale AF-urilor impozitarea cu 45% a ajutorului Covid pe anul 2020? Ajutorul s-a ... (vezi toată discuția)
In 2020, am beneficiat de indemnizatia covid pe drepturi de autor. ... madagascar200 madagascar200 In 2020, am beneficiat de indemnizatia covid pe drepturi de autor. Intr-una una din luni in care am cerut si beneficiat de indemnizatie, am icasat in cont, ... (vezi toată discuția)
Vechime în muncă în if nick5roo nick5roo 1. Soția deține un salon de înfrumusețare ca IF de cca 20 ani. Din 2006 nu a mai contribuit la plata vechimii în muncă! Se consideră vechime în ... (vezi toată discuția)