avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In 2020, am beneficiat de indemnizatia covid pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In 2020, am beneficiat de indemnizatia covid pe drepturi de autor. ...

In 2020, am beneficiat de indemnizatia covid pe drepturi de autor. Intr-una una din luni in care am cerut si beneficiat de indemnizatie, am icasat in cont, venituri din drepturi de autor de la UCMR pentru o piesa din anul trecut care a mers pe radio . Pentru acest fapt, AJPIS imi cere sa dau banii inapoi pe luna respectiva. Intrebarea mea este: Daca eu am declarat pe propria raspundere ca obtin venituri exclusiv din drepturi de autor asa cum prevedea ordonanta si am activitatea intrerupta , trebuie sau nu sa ii restitui? (practic eu nu am desfasurat nicio activitate in luna respectiva). Mentionez ca am depus declaratia unica la ANAF si am platit toate contributiile la stat. Si..... daca trebuie sa platesc suma bruta pe care mi-o cer cei de la AJPIS, eu cum imi recuperez banii virati in plus. Mai pot sa intocmesc declaratie unica rectificativa?
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2022
madagascar200, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o nelamurire legala. am beneficiat de indemnizatia ... him19 him19 Buna ziua, am o nelamurire legala. Am beneficiat de indemnizatia de ajutor de somaj pt pfa pe perioada starii de urgenta/alerta. Pe lunile ... (vezi toată discuția)
Anpis pretinde returnarea indemnizatiei oug30/2020 ca suma necuvenita ... andreiSRR andreiSRR ANPIS pretinde returnarea indemnizatiei OUG30/2020 ca suma necuvenita Sotia este PFA profesii libere, traducator autorizat. A avut concediu cretere copil ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intreprindere individuala si anul trecut am beneficiat ... Nutz21 Nutz21 Buna ziua, Am o intreprindere individuala si anul trecut am beneficiat de indemnizatia pentru covid conform art. 3 din legea 132/2020. Eu sunt scutit de la ... (vezi toată discuția)