avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inregistrari video
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inregistrari video

Buna seara!
Recent am fost implicat intr-un accident auto in urma caruia am fost declarat vinovat de catre un agent de la politia rurala si nicidecum de catre un politist rutier.Am depus contestatie impotriva procesului verbal intocmit in termenul legal solicitand ca in apararea mea sa ma folosesc de probe video.
M-am deplasat la primaria din localitatea unde a avut loc accidentul si am solicitat sa mi se puna la dispozitie inregistrarea din momentul accidentului.Am intrat in posesia acestora dar as dori sa stiu daca trebuia indeplinita vreo procedura pentru a fi admise in instanta.Mentionez ca am facut cerere la primarie pentru punerea imaginilor la dispozitie.Am solicitat si politiei sa ia inregistrarile lucru pe care l-au si facut, dar la proces nu le-au depus .

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2022
erhabe, utilizator
Cel mai recent răspuns: erhabe , utilizator 14:03, 22 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati instantei sa puna in vedere politiei sa depuna inregistrarile.
Daca le aveti dvs. solicitati instantei sa vi se permita sa le depuneti.
acest răspuns util
Eu le-am obtinut inaintea politiei ca sa fiu sigur.Tot citesc ca nu se admit probe video daca nu indeplinesc anume conditii.De aceea intreb.
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2022
erhabe, utilizator
dvs. solicitati instantei! vedeti ce va raspunde!
Sunt instante care admit probele video si instante care nu le admit.
Ok.Multumesc.
acest răspuns util
Am intrat in posesia acestora dar as dori sa stiu daca trebuia indeplinita vreo procedura pentru a fi admise in instanta.

Da, trebuie indeplinita o procedura speciala, in sensul ca prima data trebuie depuse la dosar.
Pana va informati dvs si pana le depuneti la dosar, aveti grija sa nu se termine procesul.

Alte discuții în legătură

Admiterea înregistrarilor audio ca probe mariacapraru mariacapraru Buna seara. As vrea sa stiu daca la o întâmpinare se pot atasa ca probe înregistrari audio si transcrierea grafica a acestora, daca acestea pot constitui ... (vezi toată discuția)
Ridicare de inscrisuri Edbah Edbah Art. 204, Cod de Procedura Penala, prevede ca, pentru orice act de urmarire penala ( inclusiv ridicare de inscrisuri in cadrul efectuatii de acte premergatoare ... (vezi toată discuția)
încurajarea săvârșirii de infracțiuni de către polițist dietmarkrutsch dietmarkrutsch În noiembrie 2018, deci anul trecut, acum fiind martie 2019, am depus o plângere penală la un post de poliție pentru săvârșirea infracțiunii de violare ... (vezi toată discuția)