avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. După moartea tatălui meu s-a dezbătut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. După moartea tatălui meu s-a dezbătut succesiunea, ...

Buna ziua. După moartea tatălui meu s-a dezbătut succesiunea, rămânând 2 moștenitori fiica și mama. La câțiva ani după aceea mama hotărăște să vândă casa. Eu am zis că odată cu vânzarea casei sa cedez cota mea parte. Am fost in notariat și am semnat actele. Acum după câțiva ani se mai poate redobândi cota parte? Nu as fi cerut partea înapoi daca nu s-ar fi comportat urât. Acum îmi spune că nu îmi lasă nimic după moartea ei și de aceea doresc o lămurire. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:21, 13 Martie 2022
Buna ziua.
Nu mai puteti solicita acum cota parte, daca ati renuntat atunci.
Am fost in notariat și am semnat actele.
ce acte mai axact, alea de vanzare?
si banii i-ati dat in mana? acum cati ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare drept proprietate annesis annesis Buna ziua, Eu detin 50% din cata parinteasca, iar mama 50%. Dupa moartea mamei toti fratii au cedat dreptul in favoarea surorii mele. eu doresc sa ii vand ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea bunicului Annamarija Annamarija Buna ziua, Bunicul meu a decedat în 2004, iar în casa în care a locuit au rămas bunica mea și unchiul meu. Bunica mea, în vârstă de 80 de ani a dat-o ... (vezi toată discuția)
Se poate ca mama sa ne imparta mostenirea (suntem 2 frati) ? 11111111 11111111 Mama ar dori sa ne imparta pamantul din extravilan, in mod egal, cedandu-ne si partea ei. Tata a decedat in Mai 2017 si nu am dezbatut mostenirea. Casa ... (vezi toată discuția)