Buna ziua,
Bunicul meu a decedat în 2004, iar în casa în care a locuit au rămas bunica mea și unchiul meu. Bunica mea, în vârstă de 80 de ani a dat-o în 2012 pe mama mea, fiica ei, în judecata pentru a ii lua partea din casa, care i s-ar fi cuvenit. De menționat ca bunica mea sta singura cu unchiul meu, care a izolat-o de câțiva ani, nu o lasă sa iasă din casa și sa primească vizitatori fără ca el sa fie prezent. Atât unchiul meu cât și bunica au mințit în instanta ca mama mea, de una singura, i-ar fi bătut pana le-a dat sângele. Nu exista raport medico-legal care sa dovedească acest fapt și nici martori, plus ca mama nu ar fi în stare de asa ceva. Atât avocatul mamei cât și alte persoane în instanta au sesizat faptul ca bunica, nu vorbea și nu se comporta normal. Si totuși instanta i-a dat bunicii și unchiului meu câștig de cauza, pe motiv ca mama nu a revendicat la timp după moartea bunicului partea ei din casa. Au trecut 2 ani de când s-a dat sentința. Se mai poate face ceva? De ce întreb acum? Pentru ca mama nu a avut curaj sa-mi spună prin ce a trecut decât abia azi.
Va mulțumesc.
buna
in primul nu confunda lucrurile?
unu este proces de lovirii sau alte infractiuni si altul este cand se dezbate succesiunea.
in primul rand intereseaza-te la Camera Notarilor Publici daca sa dezbatut succesiunea dupa bunic sau la oricare notar.
mama ta este mostenitor rezervatar, nu are importanta ca a trecut 1 sau 50 de ani, succesiunea se dezbate intre mama ta , unchiul si bunica.
in cazul in care bunicul a lasat la altcineva cu acte legale , atunci nu se mai poate face nimic.
din cate stiu lui bunica ii revine o parte sau o cota mai mare.
Succesiune
ContSters362803
Dorim sa dezbatem mostenirea dupa decesul tatalui nostru.
Actele de propietate ale celor doua corpuri de casa sunt:
Corp A
Certificat de Mostenitor (anul ... (vezi toată discuția)