avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum și când se recalculează pensia? Menționez ca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum și când se recalculează pensia? Menționez ca sunt pensionar ...

Cum și când se recalculează pensia? Menționez ca sunt pensionar militar. Am ieșit conform legii, la limita de vârstă. Acum lucrez la privat, cu contract de munca și cotizez la sistemul public de pensii. Am vârstă de 50 ani. Cum trebuie sa procedez ca să-mi adaug vechimea de la privatși totodată sa mi se recalculeze pensia? Și cand pot face acest lucru? Este cumva pensie separata de la sistemul public de pensii la vârsta de 65 ani? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:06, 14 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensie de limita de varsta din sistemul pub;lic la implinirea varstei de 65 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anii de fac ultate ca vechime in munca in caz de pensionare anticipata Catalina14 Catalina14 In caz ca ma pensionez anticipat , beneficiez de calcularea anilor de facultate ca vechime la calcularea pensiei ? In caz ca nu , dupa ce implinesc varsta se ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare Petre Harabagiu Petre Harabagiu Buna ziua ! Va rog sa-mi comunicati daca se recalculeaza pensia militara pentru stagiile de cotizare realizate dupa iesirea la pensie si de cand se poate ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata broscatani broscatani buna, as vrea si eu sa stiu daca pensie anticipata se recalculeaza dupa o anumita perioada sau ramane cu acea penalizare de 5 ani pana la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)