avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Solicitarea unui apel inregistrat.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Solicitarea unui apel inregistrat.

Buna, am o problema privind un contract cu cei de la Telekom. Acesta s-a incheiat telefonic, iar oferta primita telefonic nu corespunde cu cea de pe hartie, venita acasa prin posta. Termenul limita pentru refuzarea contractului, de 14 zile e depasit si nu mai pot modifica nimic prin intermediul companiei.
Pentru a face demersurile necesare, am nevoie de apelul inregistrat de ei. Am dreptul sa solicit inregistrarea? Ei telefonic mi-au zis ca nu, deoarece se folosește doar intern. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Pot avea castig de cauza? ii pot actiona in instanta pentru hartuire si amenintari? badiufilaret badiufilaret In urma unui contract de telefonie fixa incheiat in 14 noiembrie 2007 si reinnoit prin telefon pana in anul 2013, am facut o cerere de reziliere contract pe ... (vezi toată discuția)
Imposibila reziliere contract telekom anielap anielap Am fost pe 11 mai cu o matusa batrana sa-si rezilieze un contract Telekom (ea are telefon de pe vremea C.A.P-ului) pt. ca se muta la nepoti (are o casa ... (vezi toată discuția)
Exista vreo procedura prin care acesta situație cu telekom se poate remedia? Gabitulici Gabitulici Bună seara, Va cer o parere în privința unei situații cu care părinții mei se confrunta de sase luni, privitoare la un contract cu Telekom. Părinții ... (vezi toată discuția)