avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! In situația in care o persoana care nu a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! In situația in care o persoana care nu a fost angajata ...

Buna ziua!
In situația in care o persoana care nu a fost angajata niciodată ci doar face un doctorat și este însărcinată in 2 luni,dacă in momentul de fata s-ar angaja la un Srl ar beneficia de acei bani respectiv 85% din venit? Momentan ea încasează o indemnizație de 1200 lei de pe urma doctoratului având un Bebeluș de 8 luni!
Adică se iau in considerare acei 1200 lei de la doctorat la stabilirea vechimii și a concediului de maternitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:39, 14 Martie 2022
Intrebati la AJPIS/ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal al doilea copil annamarria19 annamarria19 buna seara. in data de 8 mai ar trebui sa ma intorc la servici de drept , dupa terminarea concediului crestere al primului copil cu handicap pana la 3 ani . ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil blueice blueice Buna ziua, Am inteles ca s-a marit indemnizatia de crestere copil si as vrea sa stiu exact ce inseamna. La un salariu brut de 1340 si net de 973 lei care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil r_vosy r_vosy Buna ziua! Ma numesc Ionela, am 34 de ani si va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. Am nascut in iunie 2012 si am optat pentru 1 an de ... (vezi toată discuția)