avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua am contrect individual de munca din 2009; in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua am contrect individual de munca din 2009; in caz de ...

buna ziua
am contrect individual de munca din 2009; in caz de demisie care este perioada mea de preaviz? cea de la data incheierii contractului sau cea prevazuta de legea actuala? mentionez ca nu am functie de conducere
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 14 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cea de la data incheierii contractului , daca nu s-a modificat prin act aditional la contract.
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in cazul demisiei - functie de conducere ancarapan ancarapan Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la noul cod al muncii si a perioadei de preaviz in cazul demisiei si as dori sa primesc un sfat competent,specific ... (vezi toată discuția)
Demisie- perioada de preaviz din contractul din 2007 sau conform codului muncii actual? macko macko Buna ziua, va rog sa imi spuneti, eventul cu referire la legislatia care prevede, in urmatorul caz care este varianta corecta. Persoana anagajata pe ... (vezi toată discuția)
Care e perioada de preaviz corecta? oanaalexandra oanaalexandra Buna seara.Am si eu o dilema :in 2011 am incheiat un contract pe postul de casier in care era specificata perioada de preaviz de 20 de zile.in octombrie 2012 ... (vezi toată discuția)