avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! În cazul unei persoane care a luat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! În cazul unei persoane care a luat indemnizație ...

Bună ziua! În cazul unei persoane care a luat indemnizație de creștere copil iar inainte de a face copilul 2 ani, a rămas din nou însărcinată dar nu s-a mai întors la locul de muncă. În prezent neavând niciun loc de muncă. Pentru cel de al doilea copil mai are sau nu dreptul la indemnizație? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Andreea_And , utilizator 14:01, 14 Martie 2022
Are.
Sa mearga la primarie si sa depuna actele solicitate.
Mulțumesc pentru răspuns.

Ionut.ion a scris:

Are.
Sa mearga la primarie si sa depuna actele solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare legata de indemnizatia pt crestere copil ionica demeter ionica demeter va rog sa-mi spune-ti daca am plecat de la un loc de munca cu lichidare la zi si dupa o luna de zile m-am intors innapoi tot cu lichidare la zi si cu angajare ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului/sarcina valer_valy valer_valy Buna ziua. As dori sa va cer sfatul in cazul unei cunostinte care nu stie cum trebuie sa procedeze... O femeie care se afla in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alinamihalache alinamihalache Buna ziua,am fost 2 doi ani in crestere copil si m-am intors la seviciu cu doua luni mai devreme,dupa o luna am ramas insarcinata din nou,angajatorul vrea sa ... (vezi toată discuția)