avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am studii superioare in Comunicare Socială și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am studii superioare in Comunicare Socială și Relații Publice ...

Am studii superioare in Comunicare Socială și Relații Publice și un curs de perfecționare de bibliotecar cu studii superioare..Am dorit sa ma înscriu la un concurs pentru postul de bibliotecar l-ai biblioteca școlară însă directorul școlii spune ca ma poate angaja doar pentru o perioada determinata,pentru ca nu am studii superioare in Biblioteconomie.Aceste diplome îmi dau sau nu dreptul sa fiu angajata pentru o perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 14 Martie 2022
Pot fi angajate în bibliotecile de drept public şi persoane cu studii medii sau superioare de alt profil, cu obligaţia de a urma, într-o perioadă de până la maximum 2 ani, una dintre formele de pregătire profesională prevăzute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare bibliotecar flaner flaner Buna ziua intrebarea mea ar fi daca cineva cu studii superioare in teologie-asistenta sociala este incadrat legal ca bibliotecar cu studii superioare la o ... (vezi toată discuția)
Transformare post elisabeta5 elisabeta5 Exista temei legal pentru transformarea unui post de muncitor in post de bibliotecar intr-o biblioteca publica, in urma absolvirii unei facultati (nu de ... (vezi toată discuția)
Bibliotecar alinus1128 alinus1128 Buna ziua, Avem un angajat la Biblioteca oraseneasca pe postul de conservator carte III studii medii ce a obtinut diploma de Bibliotecar studii medii, insa ... (vezi toată discuția)