Am studii superioare in Comunicare Socială și Relații Publice și un curs de perfecționare de bibliotecar cu studii superioare..Am dorit sa ma înscriu la un concurs pentru postul de bibliotecar l-ai biblioteca școlară însă directorul școlii spune ca ma poate angaja doar pentru o perioada determinata,pentru ca nu am studii superioare in Biblioteconomie.Aceste diplome îmi dau sau nu dreptul sa fiu angajata pentru o perioada nedeterminata?
Pot fi angajate în bibliotecile de drept public şi persoane cu studii medii sau superioare de alt profil, cu obligaţia de a urma, într-o perioadă de până la maximum 2 ani, una dintre formele de pregătire profesională prevăzute de lege.
Incadrare bibliotecar
flaner
Buna ziua
intrebarea mea ar fi daca cineva cu studii superioare in teologie-asistenta sociala este incadrat legal ca bibliotecar cu studii superioare la o ... (vezi toată discuția)
Bibliotecar
alinus1128
Buna ziua,
Avem un angajat la Biblioteca oraseneasca pe postul de conservator carte III studii medii ce a obtinut diploma de Bibliotecar studii medii, insa ... (vezi toată discuția)