avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Pentru a beneficia de servitute de trecere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Pentru a beneficia de servitute de trecere pe o bucata ...

Buna ziua. Pentru a beneficia de servitute de trecere pe o bucata de teren a vecinului, este necesar sa am cadastru facut si pentru terenul meu ca sa pot incheia actul de servitute la notar? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ca sa ajung la casa parintilor mei, trebuie sa trec prin curtea ... dragomir_alina dragomir_alina Ca sa ajung la casa parintilor mei, trebuie sa trec prin curtea matusii mele. Cand au impartit pamantul, tatal meu si matusa mea nu au facut si un drum de ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere ancaiacb ancaiacb Detin un teren fara cale de acces, iar un vecin in varsta este de acord sa imi acorde servitute de trecere pe terenul sau. Problema este ca acest proprietar ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute! se poate? crismari crismari indraznesc sa apelez la bunavointa voastra (am mai postat un mes. si am fost surprinsa sa vad ce prompt mi-ati raspuns) si revin cu o problema: drum de ... (vezi toată discuția)