avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Am o rugăminte.Daca mătușa mea a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Am o rugăminte.Daca mătușa mea a decedat și ...

Bună seara. Am o rugăminte.Daca mătușa mea a decedat și unchiul meu nu au avut copii .Pot sa iau bunurile lor dacă eu i-am înmormântat?.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:42, 31 Martie 2022
Puteți, dacă ambii v-au lăsat vreun testament sau dacă nu mai există alte rude, în afara de dvs.
DACA SUNEM 13 NEPOTI SUNTEM CU DREPTURI DEPLINE CE PUTEM SA FACEM.

Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2022
Manuela Rășină, administrator
In principal trebuie dezbatuta succesiunea.
Daca sunteti cu totii de acord, va adresati unui birou notarial. Discutati intre dvs care ce pretentii are, cine renunta si cine ramane mostenitor.
Daca nu va intelegeti amiabil, va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Crisant76 Crisant76 Cum pot deveni mostenitoare si care sunt pasii de urmat?Sora tatalui meu ,sotul acesteia si unicul fiu ,su decedat.Unchiul in 2009,matusa in 2014 si fiul in ... (vezi toată discuția)
Unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii.Suntem mai multi mostenitori care avem dreptul la acest ... (vezi toată discuția)
Mostenire unchi raluca-e raluca-e Unchiul meu din partea mamei a decedat , iar sotia dansului ( matusa mea) a decedat la interval de 2 saptamani. Unchiul si matusa nu au avut copii, iar matusa ... (vezi toată discuția)