avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara am și eu o întrebare? Soțul meu acum 14 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara am și eu o întrebare? Soțul meu acum 14 ani a ...

Bună seara am și eu o întrebare? Soțul meu acum 14 ani a comis o fapta de tentativa de omor în Spania el fugit după din Spania întrebare mea este dacă el se întoarce înapoi risca sa îl aresteze.
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2022
Georgiana Andreas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgiana Andreas , utilizator 13:30, 15 Martie 2022
Bună seara am și eu o întrebare? Cand, in ce an, a fost savarsita fapta? Exista o hotarare judecatoreasca definitiva?
În 2007 dar nu știe dacă a fost judecat din cauza ca nu a fost găsit el a fugit după
Nu știe dacă a fost judecat, dar știe care este acuzația? Adică, stie ceva?
Ca până la urmă, nu se poate raspunde asa fara sa stim nimic din dosar.
Da știe ca a fost pentru tentativa de omor . El avea o iubita și într-o zi a venit de la munca ca ași uitase ceva acasă și a găsit-o pe acea fata cu un prieten de al lui în pat . Și bineînțeles ca el iau bătut pe aceștia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor ContSters227688 ContSters227688 In seara de 17-18 octombrie ma aflam la domiciliul iubitului meu iar in jurul orei 1 am inceput sa ne certam din cauza fostului meu prieten. A inceput sa ma ... (vezi toată discuția)
Autosesizare parchet pentru tentativa de omor Elynasv Elynasv Buna seara! 3 prieteni sunt acuzati de tentativa de omor, au batut un baiat pe strada, are certificat de 21-22 de zile de ingrijire, parchetul s-a autosesizat ... (vezi toată discuția)
Agresiune vatamata nepedepsita AliciaV AliciaV Ieri , in data de 21.03.2017 ,eu minora fiind , am fost agresata pe strada de catre o persoana care in prezent are mai multe dosare penale rezolvate in ... (vezi toată discuția)