Buna ziua, va rog sa ma ajutati in clarificarea unui contrat de vanzare - cumparare a unui imobil cu clauza de uzufruct viager. Mentionez ca in anul 2002 am incheiat cu bunica mea un contract de vanzare-cumparare a apartamentului acesteia cu clauza de uzufruct viager, noi ne-am mutat la ea si am avut grija la fiecare problema de sanatate pe care avut-o, deoarece ceilalti membrii ai familiei nu s-au mai interesat de situatia ei din cauza acestei tranzactii.Bunica mea a decedat de curand la spital in urma unui stop cardiorespirator, tot noi ne-am ocupat de toate formalitatile si am suportat toate cheltuielile de inmormantare, si am dori sa cunoastem care este situatia noastra d.p.d.v.legal si care este procedura legala de radiere a uzufructului. Este necesar sa deschidem succesiune, si daca da, care este procedura? Astept raspuns si multumesc anticipat!
SERVICIUL PUBLICITATE IMOBILIARA - sector 4 Bd. Regina Maria nr. 40, sector 4, Bucureşti, cod postal 040125. Tel. 021/3350169 /Fax 031/8166504.
sunati la ei si aflati programul de lucru cu publicul.