avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa magazie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa magazie

buna ziua,sunt un utilizator nou.intrebare:pe fisa de magazie la rubrica felul documentului ce se trece factura sau nirul?eu stiam ca factura dar colega mea (dragutaX- )insista ca se trece nirul.daca se poate va rog sa-mi raspundeti.va multumesc
Cel mai recent răspuns: alex09 , utilizator 15:46, 14 Ianuarie 2010
Logic, ca sa gasiti mai usor, se trece nr factura, dar unii trec si nr factura si nir.
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon de consum ContSters304123 ContSters304123 Buna ziua, De curand de la contabilitate mi se cere sa fac bon de consum pe orice material iese din magazin. Tin sa mentionez, ca am adaugat pretul cu TVA ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara productie BISCUTA BISCUTA Buna ziua, Care sunt pasii de urmat de la factura de cumparari pana la vanzarea a produsului finit? 1. FACTURA MATERIE PRIMA a).NIR b).BON CONSUM cu ... (vezi toată discuția)
Registre pfa-contabilitate partida simpla DraglaGabriel DraglaGabriel Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta Am un pfa Activitate principala 3213- fabricarea imitatiilor de bijuterii si nu cred ca complectez registrele cum ... (vezi toată discuția)