avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Sunt citata ca martor la DIICOT intr-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Sunt citata ca martor la DIICOT intr-un dosar din ...

Buna ziua. Sunt citata ca martor la DIICOT intr-un dosar din anul 2016 al companiei la care am lucrat timp de 2 ani. Stiu ca sunt citati ca martori toti angajatii din perioada 2013-2016 . Din presa am aflat ca este vorba despre constituirea de grup infractional organizat, fals intelectual, uz de fals, abuz in serviciu, intr-un conflict cu casa de asigurari de sanatate, dosare si decizii pacienti. Eu ca martor ar trebui sa ma prezint cu avocat? Precizez ca nu stiu ce ar trebui sa stiu cand ma prezint ca martor. Ce intrebari ar putea fi puse si care este parcursul acestei marturii? Ce ar trebui sa ma consult cu un eventual avocat? Multumesc.
Buna ziua,
Da, este indicat sa va prezentati cu avocat.
Granita dintre martor si inculpat este foarte sensibila/fragila. Oricand poti sa ajungi din martor, inculpat.
Este indicat sa va prezentati cu avocat, pentru a putea evita acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie primita in calitate de martor Tiger96 Tiger96 Buna ziua, Ma scuzati daca am gresit categoria dar chiar nu stiam unde sa pun asta. Astazi am primit o citatie cum ca trebuie sa fiu prezent pe 11 septembrie ... (vezi toată discuția)
Citatie ca martor in dosar penal ralu3 ralu3 Buna ziua , in urma cu doua zile mama mea a primit o citatie ca martor la parchetul ploiesti intr-un dosar de penal de uz de fals si fals in declaratii aici ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa seb_aku seb_aku In 2009 mi s-a intocmit dosar penal pt grup infractional organizat si complicitate la contrabanda. si tot atunci s-a disjuns cauza pt palierul moldovean in ... (vezi toată discuția)