avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista o modalitate legala de a plati pe ziua lucrata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista o modalitate legala de a plati pe ziua lucrata - de la o zi la alta ? Situatia ...

Exista o modalitate legala de a plati pe ziua lucrata ?

Situatia este urmatoarea: Firma la care lucrez ofera servicii de curatenie asadar avand in vedere situatia cu refugiatii din Ucraina am primit solicitari de angajare/colaborare dar cu plata la zi.
Noi nu suntem pregatiti sa oferim plata in avans deoarece fluctuatia angajatilor este foarte mare in acest domeniu dar am fi dispusi sa platim la zi, daca este posibil.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: bise88 , utilizator 18:33, 17 Martie 2022
Ce cod CAEN are societatea?
8110 - Oferim servicii de mentenanta tehnica si curatenie profesionala.
In speta, nu puteti folosi zilieri .. nu va rămâne decât c.i.m.
Am inteles. Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 8110 sau caen 8632 - contract administrare imobil Instal Instal Buna ziua, Am primit o solicitare din partea unui proprietar de imobil rezidential pentru preluarea in administrare a imobilului respectiv, necesitatile lor ... (vezi toată discuția)
Legea zilierilor - interpretare art 4 - (5) ContSters187575 ContSters187575 Speta este urmatoarea: administrez o firma de curatenie. Se intampla sa mi se solicite o oferta de curatenie, lucrare pt care am nevoie, spre exemplu, de 1-4 ... (vezi toată discuția)
Problema cu un client care dupa prestarea unui serviciu isi vrea returnat avansul ssnk ssnk Pe scurt, reprezint o firma de prestare servicii it, mai precis mentenanta si dezvoltare soft. Un client imi solicita dezvoltarea unui soft complex (ERP) pt ... (vezi toată discuția)