avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! La data de 15.04.2017 am fost condamnat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! La data de 15.04.2017 am fost condamnat prin sentința ...

Bună ziua!
La data de 15.04.2017 am fost condamnat prin sentința definitiva la 1 an închisoare cu suspendare, termen de încercare de 2 ani
La data de 15.04.2019 s-a finalizat perioada de supraveghere.
Reabilitarea de drept intervine în data de 15.04.2022? Nu am mai comis nici o infracțiune. Cum trebuie sa procedez pentru ștergerea datelor din cazier? Trebuie sa fac cerere, sa depun ceva documente sau se șterg automat?
Cel mai recent răspuns: Marius3232 , utilizator 16:06, 15 Martie 2022
Trebuie sa treaca 5 ani de la definitiva si intervine reabilitarea de drept.
Bună ziua, mulțumesc de răspuns, referitor la celelalte întrebări îmi puteți spune ceva?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa treaca 5 ani de la definitiva si intervine reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului judiciar Paul112 Paul112 Buna ziua in 11 octombrie 2011 am primit sentinta definitiva si irevocabila , 8 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pentru ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii marianbru marianbru Buna ziua, As dori sa stiu cand mi se sterge cazierul sa nu mai fie patat,mentionez ca am fost condamnat la 7 luni inchisoare cu suspendare cu un termen de ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)