avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am facut o cerere de rol fiscal la primaria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am facut o cerere de rol fiscal la primaria sectorului ...

Buna ziua. Am facut o cerere de rol fiscal la primaria sectorului de care apartin in data de 03.01.2022. Nu mi s-a eliberat documentul nici pana acum. Am trimis nenumarate emailuri si la fel, nici un raspuns. Ce pot face in continuare. Aceasta cerere de rol fiscal imi este necesara pentru completarea unei liste de documente, cerute tot de primaria de sector, fiind ultimul document din lista.

Alte discuții în legătură

Completare titlu de propietate costi_mbd costi_mbd Am o suprafata de teren de 1,08 ha pe care o detinem din 1991 dar cand s a impartit terenurile conform Legii 18 Comisia Locala ne-a facut titlul de propietate ... (vezi toată discuția)
De câte ori ai dreptul să te informezi la primarie despre o situație anume? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian De câte ori ai dreptul să te informezi la Primarie dacă ceva nu ai ințeles sau nu ț-ia fost explicat suficient de bine? După ce am depus o petitie am ... (vezi toată discuția)
Penalitati pentru impozit auto achitat deja irinapapuc irinapapuc Detin un autoturism din 2013, pentru care am platit in fiecare an impozitul, prin ghiseul.ro, la primaria sectorului 5, conform domiciliului meu initial. Din ... (vezi toată discuția)