avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In cazul in care un angajat este relocat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In cazul in care un angajat este relocat in cadrul ...

Buna ziua,
In cazul in care un angajat este relocat in cadrul unei companii mltinationale de la xxx Romania la xxx Por tugalia in cadrul unui transfer intern, pentru finalizare procesului este necesar ca angajatul sa faca o cerere la xxxRomania pentru incetarea raporturilor de munca in conformitate cu art 55 lit b din Codul Muncii sau nu ?
Este posibil ca aceasta cerere sa afecteze angajatul in ceea ce priveste zilele de concediu , calculul pensiei sau alte drepturi?

Alte discuții în legătură

Legea 329/2009 - preaviz?! berta_ben berta_ben Mai exista perioada de preaviz?! Ca aud din diverse parti ca CIM nu inceteaza la data de 10.12.2009, in cazul unuia care depune cererea de plecare (prin art. ... (vezi toată discuția)
Diferenta art 81 si art 55b codul muncii tudordan83 tudordan83 Buna ziua, Doresc sa stiu care este diferenta dintre articolele 81 si 55 b din Codul Muncii. De ce doresc sa stiu acest lucru? Mai exact o sa va expun doua ... (vezi toată discuția)
Demisie, preaviz, zile de concediu Iamyou Iamyou Buna ziua! Urmeaza sa-mi depun demisia, iar la noi la firma se accepta ca in perioada preavizului sa se efectueze zilele de CO ramase pentru a nu fi ... (vezi toată discuția)