avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,de 3 ani m-am mutat la bloc; avem uscătorie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,de 3 ani m-am mutat la bloc; avem uscătorie ...

Uscătorie
Buna ziua,de 3 ani m-am mutat,la bloc;avem uscătorie comuna,anul trecut eu am făcut curățenie în ea (singura),deoarece vecinii au spus că nu sunt bunurile lor,sunt a celor care au stat înainte,in locul meu.
Am făcut curat ,am zugrăvit ,am deratizat pe banii mei ,fara nici un ajutor de la vecini,ba chiar le-am spus să își întindă hainele acolo dacă vor!După jumătate de an (eu fiind plecată din țară în perioada asta),am constat la întoarcere că uscătoria este plina de mobila veche și alte gunoaie (toate ale șefului de scara).Va rog frumos sa îmi spuneți ,cum pot legal să îl fac să scoată gunoaiele de acolo,ca eu sa o pot folosi că uscătorie,(USCATORIA).
Eu am vorbit cu dânșii ,și mi-au spus că "ce nu am loc sa întind acolo"Deci am constatat că nu vor să își ia gunoaiele de acolo.Va rog să mă sfătuiți cum sa fac!
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:55, 16 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in scris catre presedinte sa ia masurile cuvenite pentru eliberarea spatiului si folosirea acestuia doar ca uscatorie

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal,asociatia de proprietari care se infinteaza cu scopul aplicarii dispozitiilor in vigoare referitoarela partea comuna de condominiu,ar trebui sa se implice ,sa dispuna masurile necesare ca in partea comuna de condominiu sa nu fie depozitate bunuri personale cu risc ,ca partea comuna sa fie accesibila tuturor proprietarilor
Daca nu solutionati amaibil la nivelul asociatiei de proprietari,sesizati oficial directia corp control din primarie,serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari si ISU care daca se confirma cele sesizate,vor dispune dezafectarea spatiului si readucerea la forma anterioara depozitarii bunurilor personale cu risc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc la bloc la ultimul etaj acoperit cu sarpanta .am izolat ... sory1967 sory1967 Locuiesc la bloc la ultimul etaj acoperit cu sarpanta .Am izolat planseul pentru eficientizarea termica a locuintei cu vata bazaltica pe toata suprafata ... (vezi toată discuția)
Curatenie subsol bloc Congress Congress Buna ziua Cum putem obliga un coproprietar care a depozitat in spatiul comun de la subsol si uscatorie tot felul de resturi de constructii, mobile vechi si ... (vezi toată discuția)
Abuz presedinte asociatie de proprietari MagicPlanet99 MagicPlanet99 Buna ziua , La mine in bloc fiecare si-a construit la subsolul blocului ,boxa dupa propiul plac , dupa ce am intrebat vecinii detinatori de boxe cum au ... (vezi toată discuția)