avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legislație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legislație

Bună ziua, am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să mă ajutați, de la 1 februarie sunt angajată ca asistent personal pentru fiul meu care un handicap grav și am unsalariu brut de 3552 de ron net 2063 ron , am rugamintea sa mi spuneți daca am vreo reducere la impozitul pe venit, menționez ca fiul meu locuieste cu noi părinți el având vârsta de 40 de ani și nu este căsătorit, am intrebat la primărie daca avem reducere la impozitul pe casă sau facilitățile la curentul electric și mi_au spus că deoarece actelor de propietate sunt pe numele nostru ale părinților nu beneficiem de nimic deși el locuiește cu noi dintodeauna,vă mulțumesc frumos anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2022
Munteanu Margareta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 16 Martie 2022
Nu aveti vreo reducere la impozitul pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie persoane cu handicap gabitza_166 gabitza_166 1. Cf. legii 448/2006 pers. cu handicap beneficiaza de un salariu minim pe economie. De 3 ani nu ni s-a marit aceasta indemnizatie. A ramas la 587 in ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe gilbrent gilbrent Ma numesc Virgil Olteanu sunt persoana cu handicap grav si locuesc impreuna cu sotia mea Olteanu Rodica pensionara cu o pensie de 520 lei si cu fiul ei de 40 ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit de 10 % la persoane cu handicap Pensionara noua Pensionara noua Impozitul pe venit de 10 % la persoane cu handicap, se acorda din salariu NET sau BRUT ? Mulțumesc Pana acum din majoritatea facilitatilor nu s au aplicat. (vezi toată discuția)