avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am facut recunoașterea paternității la varsta de 8 ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am facut recunoașterea paternității la varsta de 8 ani in Germania ...

Am facut recunostita partenitati la varsta de 8 ani in Germania in certificat nu este trecut , am primit de la protectia copilui DIN Germania custodia fetei automatic am toate actele traduce legalizate si cu apostila , sunt valabile pt a Face pasaportu fetei ?
Cel mai recent răspuns: Mary@@ , utilizator 15:24, 17 Martie 2022
copilul are certificat de nastere romanesc?
Trebuie sa transcrieti hotărârile judecătorești și în România ca să își producă efecte și sa puteti face pașaportul.
Contactați un avocat sa va sprijine deoarece transcrierea se face prin intermediul instantei de judecata in cadrul unui proces de exequator.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat

gi-jane2 a scris:

copilul are certificat de nastere romanesc?

Da are certificat romanesc , facut la consulatu de la Madrid fata ii nascuta in spania , si locuim in Germania , El nu ii trecut in certificat
daca aveti certificat romanesc , iar tatatl nu e in certificat, puteti face fara acordul cuiva pasaport

gi-jane2 a scris:

daca aveti certificat romanesc , iar tatatl nu e in certificat, puteti face fara acordul cuiva pasaport

Da dar anu trecut a recunosct paternitatea la consulatu germania la bucuresti , El ii in romania eu in Germania
Pot sa faca pasaportu la consulatu roman din germania fara sa nu am nevoie. Nimic de la el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport shailaflorina shailaflorina buna seara..ma numesc Florina si locuiesc de 4 ani in Spania. Cand am venit aici, am venit doar cu buletinul, si eu, si perechea mea. In curand voi naste aici ... (vezi toată discuția)
Pasaport Alice 02 Alice 02 Buna ziua! Am o fetita de 2 luni sa nascut in uk si vreau sa ii fac pasaport romanesc,certificatul este britanic pe care l am tradus , dar intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie pentru ca sa-i fac certificat de nastere romanesc la fetita daca este nascuta in spania nichitean nichitean cand scot certificatul de nastere a fetitei de aici din spania de la primarie trebuie sa-i pun si apostila pe el sau doar il scot si-l traduc in tara si-l ... (vezi toată discuția)