avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inregistrarea /inmatricularea la primarie fara ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inregistrarea /inmatricularea la primarie fara certificat fiscal de la vanzator.

Buna dimineata!

Care este articolul din Legea 296 din 2020 care prevede schimbarea privind inregistrarea /inmatricularea la primarie fara certificat fiscal de la vanzator ,aceata facandu- se doar in baza contractului de vanz-cumparare de pe site ul Ministerului Finantelor/ DRPCIV?
multumesc mult!

(vreau sa inregistrez masina la primarie(masina are nr rosii) ,am documentele(brief mare si mic,buletin al celui ce detine masina ,contract semnat de el,-dar nu imi da fiscal ptr ca are datorii la primarie).

(As dori un raspuns de la un domn/d-na avocat doar) .Multumesc f mult

([ link extern ] )

(„Proprietarii bunurilor care înstrăinează mijloace de transport nu trebuie să prezinte certificatul de atestare fiscală în cazul în care pentru înstrăinare utilizează formularul de contract de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport aprobat prin ordin al ministrului potrivit dispozițiilor legale în vigoare”, se arată în textul legii)
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: costinz , utilizator 16:16, 18 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
...buna !!!....nu vad diferenta!..in colt dr ., sus , scrie clar, ca trebuie pusa stampila de la taxe si impozite ,ca vanzatorul nu are datorii neachitate !.dar daca are,..ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din evidenta primariei a unui autoturism vandut Mikydutza Mikydutza Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu specificarea unei legi sau hotarari in care Primaria are dreptul sa nu scoata de pe ROL un auto vandut in 2009 pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal anaf si/sau factura WStefan WStefan Este o firma care are o masina de vanzare. Conform celor spuse, persoana de la firma cu care am vorbit, masina a fost cumparata de noua, in Germania, in ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la primarie nutzzu nutzzu Buna ziua.Am vandut un auto,am cvc ,dar am si cateva datoirii catre bugetul local,altele decat impozitul pe masina respectiva,care este la zi. As putea sa ma ... (vezi toată discuția)